De Rooy 10 - 2400 Mol
Tel.: 014 96 04 81
Contacteer ons!
Contact

De juiste vloerbekleding voor uw woning

Tapijten en vloerbekleding zijn een belangrijk onderdeel van uw woning en interieur. Samen met toonaangevende merken als Desso en Jab zorgt SDS uit Mol ervoor dat uw woning of appartment de uitstraling van uw dromen krijgt.

Uitgebreid assortiment

Wij leveren kwalitatieve tapijttegels en kamerbreed tapijt voor ieder interieur, van klassiek en landelijk tot trendy en modern. De textielsoorten zijn van zeer goede kwaliteit en beschikbaar in veel verschillende soorten kleuren, motieven, ontwerpen en afmetingen. Ook voor uw kantooromgeving bent u bij ons aan het juiste adres!

Design, functionaliteit en milieuvriendelijkheid

Design en functionaliteit gaat hand in hand met milieuvriendelijkheid, zodat uw leefomgeving en binnenklimaat er niet alleen mooi uit ziet maar ook leefbaar en gezond is. Bovendien hebben de door ons geleverde tapijten en tapijttegels een lange levensduur, waardoor ze ook zeer geschikt zijn voor commerciële doeleinden. In uw winkel bijvoorbeeld!

Heeft u vragen? Aarzel dan niet vandaag nog contact op te nemen met Schilderwerken en Decoraties Smeyrs in Mol, wij overlopen graag samen met u alle mogelijke opties .             

Clikc+