De Rooy 10 - 2400 Mol
Tel.: 014 96 04 81
Contacteer ons!
Contact

Ervaren schilder

U kunt SDS uit Mol inschakelen voor binnenschilderwerken, buitenschilderwerken en decoratieve technieken zoals het plaatsen van verlaagde plafonds of thema’s voor kinderkamers. Bij de plafonds zijn vele mogelijkheden, van Gyproc en zelfdragend tot design en metaalstructuren.  

Schilderwerken voor binnen én buiten

Aangezien wij werken met duurzame materialen biedt SDS niet voor niets een kwaliteitsgarantie op al het schilderwerk. Zo bieden wij steeds een garantie van 10 jaar op al ons buitenschilderwerk. Bij SDS heeft u bovendien de keuze uit alle denkbare kleuren en verftechnieken. Boss Paint, Sigma, Herbol... Wij werken met materialen van topmerken die bestand zijn tegen regen, wind, vorst en andere vervelende weersomstandigheden.

Advies op maat

Bij goed schilderwerk komt heel wat kijken. Daarom biedt SDS, de schilder uit Mol, u de helpende hand bij voorbereidende werken als het verwijderen van vloerbekleding of het afsteken van behang. Wij geven gratis advies op maat met behulp van bijvoorbeeld tekeningen of uitgebreide illustraties. Ook werkt SDS samen met de beste architecten. Zo weet u precies waar u aan toe bent, wordt u betrokken en kunt u zich alvast een voorstelling maken van het prachtige eindresultaat!

Clikc+