De Rooy 10 - 2400 Mol
Tel.: 014 96 04 81
Contacteer ons!
Contact

Kies voor behang

Behangen is een vak apart, kreuken, scheuren en bobbels liggen immers op de loer. Met behulp van kwalitatief hoogstaande merken als Arte, Hooked on Walls, Eijffinger en Rasch haalt u iets goeds in huis. U moet er per slot van rekening elke dag tegenaan kijken! Kortom: voor behang moet u bij ons in Mol zijn!

Dé specialist

De behangspecialisten van SDS in Mol zorgen ervoor dat uw muren weer spreken. Ons assortiment is weer breed en net zoals onze gordijnen en vloerbekleding onderverdeeld op merk, kleur, thema en collectie.

SDS, voor al uw specifieke verftechnieken

Ook voor specifieke verftechnieken kunt u bij ons aankloppen. Doordat iedere verftechniek een andere voorbehandeling vereist zijn kennis en vakmanschap absolute vereisten. SDS heeft deze kennis in huis...of het nu gaat om marmereffecten, de uitstraling van brocante, het verven van meubels, craqueleren of patineren.  

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over de vele mogelijkheden. Geen probleem! Neem vrijblijvend contact met ons op, onze deskundige specialisten helpen u graag verder.   

Clikc+